Anotace: -
Upřímně... kam se poděla Tvá ladnost? Verše jsou trochu kostrbaté, ale příběh (nebo výseč příběhu) je krásný, stejně jako pointa. Ale ta forma, Akitenshi, copak se děje? :(
26.11.2011 19:03:32 | Matsuyama Tatsuko-chan
Vím, že tohle není jedno z mých nejlepších děl... vlastně teď zpětně přemýšlím, proč jsem ho sem dával, když mám na svém psacím stole úplně jiné a možná lepší... ale pravda je, že jsem potřeboval zkusit něco jiného, ať už se to povede nebo ne. Seděl jsem v parku a nechtěl vstát, protože jsem věděl, že až vstanu, budu muset jít na přednášku, tak jsem radši pozoroval děti... a přemýšlel jsem, podle čeho se vlastně rozhodují některé brát do svého středu a jiné naopak odstrkovat.
Děkuji ti za všechny tvoje komentáře a jsem rád, že píšeš i nesouhlasy... Chvála ukolébá, kritika budí... a já jsem zvyklý celé dny nespat.
24.02.2012 22:57:36 | Akitenshi-inu