Prosím tě pověz mi odkud se smutky rodí?
Já nevím jen tak,
asi jak se jim to hodí.
A proč se nezapomíná na ty co v srdci byli?
Netuším, snad proto...
že si ho přivlastnili.
A proč si lidé tolik lžou.
Možná jen proto že na svět s pravdou nemohou.
A prosím ještě kde koupím náplast na duši?
Promiň chlapče drahý....tohle nikdo netuší.