Balónová
Kdo ví,
zdali smím načechrat slova vět?
Obrazy pijáků na dohled,
klátivé, tlachavé řeči
a výkřik.
Hlas, jehož klobouk bývá bledší.
Kdo ví,
zdali smím zavěsit nad hlubinu
boty?
Ony upadly v krajinu.
Zdá se mi,
že vázaný balón
řeší problém lana.
Však já si jednoduše letím,
neulanována.
Přečteno 432x
Tipy 18
Poslední tipující: ZILA78, synanceia, V.N.Losinský, tato22, Liška76, malá slečna, Mbonita, zenge, labuť, Špáďa
Komentáře (7)
Komentujících (6)