Neplýtvej časem
Přítelkyně
milovanou maminku
měla.
Nechala jí vzpomínku
aby nezapomněla. x(
Vážit si blízkého
v dnešní době
umíme jen když
lehává v horbě.
(naštěstí né všichni)
Svou lásku ber
jako život drahý.
Pak važ si ho tak moc,
osudem, je-li spjatý.
A miluj ho bez hranic
jak byl bys věřící a on svatý.
Nemarni čas váháním
tím nesmyslným čekáním
Snaž se ho trávit v dobrém
nespravíš nic trucováním.
Ber své drahé s úctou.
Mít přítele je blahobyt.
Až se zítra probudíš,
nemusí už tady být .. :(
Přečteno 557x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Back to Blackness
Komentáře (2)
Komentujících (2)