valerie emilie - Jste asi jedna z mála, kdož pochopil smysl této, prý nesmyslné, až dětské
říkánky a uměl to i ocenit. Také se pokouším i nové formy projevu, což mnohým nesedí.
21.11.2011 15:26:56 | RU 82
Líbí,náš život bohužel zkažen je už od dětství.Těch příkazů,usměrňování a vštěpovaných pravidel.Ráda sleduju děti,jak jsou bezprostřední,nezkažené všemi těmi morálními zábranami.
21.11.2011 14:11:01 | valerie emilie