O jednom zákazu
Anotace: stručný popis-zbývá 221 znaků
ZÁKAZ KOUŘENÍ A VSTUPU S PLAMENEM
dodržujem jenom když si vzpomenem
když se to pak stane
a ohýnek vzplane
pobíháme jsme ve stavu zmateném
Pokoušíme se ten požár hlásiti
dvěma kýbly vody rychle hasiti
nádoby jsou malé
snad pro pána krále
velký požár okolí své osvítí
K pochopení je tu jasná skutečnost
nepřehlížet nápis nemít netečnost
zákazy jsou k tomu
aby u sta hromů
zajistily stoprocentní bezpečnost
Komentáře (0)