Rychlejší než světlo
Naše kočka není líná
zkouší chytat neutrina
Kočka pana Schrödingera
v bedně ukrytá je celá
Když překročí rychlost světla
do atomu drápkem sekla
Částice a antihmota
Jedno do druhého motá
Kočka, jako klubko nití
dokud se jí nerozsvítí
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, Liška76, Mbonita, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (4)