Rodina
Jak projít mám rájem,
když na každém kroku,
jen minimální zájem
Už několik roků.
Stupidní fráze,
jejichž význam sotva známe,
jak na rychloblbodráze,
jej, to se máme.
A ani ty snahy,
pochopit rozum,
zas uprostřed dráhy -
zzzum, zum, zum…
Znuděnost světa,
večer je dlouhý,
doma jsou veta,
nenaplněné touhy.
Jak rukojmí ticha,
co utéct chce lžím,
když u srdce píchá
a u očí mží..
Komentáře (0)