Dech noci ...
*-
Na tváři noci smutek vzdech
neslyšně sovám ve křídlech
po peří měkce sklouzává
a nic zadarmo nedává
Najde vlas zlatý na polštáři
útěchu hledá v breviáři
modlitbou postel zaklíná
stulit se k tobě do klína
Po nebi chvátá zodiakem
čas, co se stavá drakem
plamenem vášně útěchu
vloží pak srdcem do dechu
*
-------------------------------------------------
Comment pro Hazentla ... dílko "Večerní "
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, Jeněcovevzduchukrásného, zenge, labuť, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)