Byť ti nejsem souzenou
Až tě jednou v tichu nočním
jednou kdesi naleznu
s odstupem času klidně ročním
si nad tebou postesknu
Pak, když tě bude vítr líbat
a sníh dá ti barvu svou
já budu tě tajně hlídat
byť ti nejsem souzenou
Že je osud někdy krutý
je už pravda málo nová
naše jména zaškrtnutý
těžko půjdou napsat znova
A jestli mi dáš své lásky váhu
bude to už jen pouhý klam
tak díky tvé duši za tu snahu
sic tě dále postrádám
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, Liška76, whiolet
Komentáře (2)
Komentujících (2)