Touha
Silnější než ranní káva,
s příchutí cukrové vaty...
Trpká,
a sladká zároveň.....
Jako slané kapky,
mezi tvými ňadry....
Plane ve mně,
kousek ledu.....
A ve tvých očích,
něha....
Co mění se,
na dusot koňských kopyt....
Tak beze slova,
chci to cítit znova....
Tu Touhu,
v nás.....
Přečteno 325x
Tipy 9
Poslední tipující: poeta, Kyška, Liška76, Back to Blackness, labuť, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)