Láska ze second handu
Mám lásku ze second handu
Chci ji každou sekundu
I když vídával jsem Jendu
Jak jí leze na
balkón
Kdyby jenom z druhé ruky
Něco ve mně huláká
Znám alespoň čtyři kluky
Kterým lezla na
nervy
Jsem však velmi spokojený
Z toho svého výběru
Vím co důležité není
A na to se
vykašlu
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)