vazne kazda minuta sekunda neni marna poto bysme ji meli vyuzit k tomu aby jsme meli na co vzpominat dosahli neceho a abychom meli krasne vzpominky...
02.01.2007 14:45:00 | Dušekteráztroskotává
Ten začátek je naprosto parádní, zbytek jsem už jen tak přelítla, asi mi vadilo, že není podobný... asi jsem čekala nějak ucelenější formu, podobnější sloky, nevím... ale začátek je opravdu pefrektní. Mám kde snít, žít, strádat, přesto žít.
20.12.2006 21:07:00 | Julie Park Rock