Hřbitov
Tmavým lesem kráčela,
Tak, jak se to nedělá,
Nadávala do všech stran,
Spílala si:
Bůh mě chraň!
Stromy chladí,
Tváře rudnou
A noc se nejeví nudnou.
Rozčilení, bolest, křik,
Opuštěná paseka,
A pak pouze výkřik do tmy
(dívky, co se neleká…)
Procitnutí, odhalení,
Je ráno, nálada se mění.
Však procitnula zcela,
Tvář úlekem zas zbělá,
Pohozena mezi hroby
Plná zoufalství a zloby.
Chce odejít, utéct pryč,
však..
Kdo uteče ze záhrobí?
Ztratila od života klíč..
(A bůh jí odmítl dát nový)
…
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, insane, valerie emilie, Samanta, Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)