Nehledám..
Nehledám ty slova
ty ale lžou
zkouším vzlétnout potají
vykřiknu jak racek nad řekou
napit se přímo od pramene
Slova na jazyku kloužou
nic než smutek neznají
vzlétnout nemůžou
mají křídla z kamene
Vyhledám hříchy co lžou
dál se v tobě hádají
z myšlenek se ale stanou
zítřek co tak zůstane
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Javavia, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)