Pověz mi

Pověz mi

Anotace: -

Nechci se za Tebou

otočit naposledy

a mávnutím zaplašit věci

o kterých dávno myslíš si

že na nich nezáleží

řekni mi kde jsou

tvoje ústa, Tvoje dlaně

nevím co bych dala za ně

tak proč ztrácím jich

...

Zkus mi prozradit

kam zmizel náš smích

proč moje vzpomínky

za tebou odchází

proč v rukách držíš pramínky

času

jenž dávno se Ti ztrácí

a proč je tak malá šance

že se ještě vrátí

...

Zkus mi prozradit

kam zmizel  šťastný smích

kam zmizeli všechny naše sny

proč střádali jsme

do komínků

všechny naše omyly

pověz mi kde jsou

tvoje úsměvy, tvůj hněv

všechno bych vrátit chtěla

zpět

tak to ještě zkus
Autor TedelyBear, 22.11.2011
Přečteno 236x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel