Anotace: -
Souhlasím, žádná krev.. ta se pro romantický čarodějky přece nehodí ;) Tady cítím malinko víc optimismu než u novejší básničky, pardon že čtu dílka od nějnovějšího data (snad neva). Přijde mi dokonce i víc ráznejší, rytmická, má spád.
14.07.2012 19:26:02 | Nergal
má to perfektní náboj a sílu..tak hlavně nic nevzdávat..dobře napsané ..a teda hodně jen toho úsměvu a hlavně už žádná krev..ta ať zůstane v těle!!! :)
23.11.2011 09:32:30 | xoxoxo