Na oknech ledové květy se bělají
a naši miláčci tichoučce spinkají
odpočívají, však si to zaslouží
až paprsek jarní je pošimrá
po svých milých zas zatouží
03.12.2011 11:57:15 | Kars
Na poli ryje ve sněhu kanec k večeři schání si na dlabanec...veverky ježí se..měsíc jak oko zas bude samec v dutině stromu zavřeme poklop.
Nádherná báseň obrázek též vzpomínám na s.e.n. s radostí věř..
23.11.2011 18:13:52 | Liška76
Teplo odlétlo jak peří pápěří..
zima zaleze do morku kostí
ledový dech Tvá slova hostí..
krásně rezonují s mrazivou krajinou na obrázku
Bílá ledová krása,nádherná i nebezpečná zvláště na horách :)
23.11.2011 09:27:38 | xoxoxo