Není to snadné
Že je to snadné? Není, nechci lhát
a ráda bych jen nad tím rukou mávla.
Ta hvězda zdála se být unikát
do té doby než obloha ztmavla.
Ta hvězda měla na cestu nám zářit,
my ji měli za to milovat
a milovali, než ses přestal snažit.
Že je to snadné? Není, nechci lhát…
Když hvězda zhasne, umře kousek nebe,
ve mně tenkrát něco ubylo.
Vzpomínka teď na to všechno zebe.
Že je to snadné? Není, nebylo…
Ty jsi nad tím jenom rukou mávnul,
zatímco já hvězdu pohřbívala,
svět můj zcela nepochybně tmavnul.
Že je to snadné? Není, to bych lhala…
Volné hvězdy na nebi teď hledám,
mám strach, že na mě žádná nezbude,
pohltit tou tmou se jen tak nedám.
Že je to snadné? Není….nebude…
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Mannon, valerie emilie, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)