Nenacházím..
Nenacházím stín v minulosti
nevyznám se v budoucnosti
potichu bloudím pamětí
té na chuť nepřijdu
když srdce rozum zaplatí
Nemůžu žít bez něžností
potkám sebe v řece hloupostí
to co se v řece neztratí
po tom tak prahnu
vše se v dobré obrátí
za rohem ale nezahnu
Pochopím silu pochybností
když láska mně jen pohostí
vím že se platí
než tajemnou hvězdu zhasnu
než se ztratí
vystoupí ze snů.
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, PetTulak
Komentáře (1)
Komentujících (1)