Na dně
Strojený úsměv přešel v pláč.
Potají v koutě
kolem rány si váži fáč.
Společnosti s chutí pozuji,
protože to tak má být.
Stále si uchovávám naději,
že jednou pochopím.
Nač to všechno?
Nač ta marná snaha?
Chci pomáhat,
Ale cena pomoci
Je tuze drahá.
O sobeckosti nemůže být řeč
To jen že se ráno probudím
Nemohu ani nechci,
Vleču se ztrhaně jako pes..
Další den přetvářky, neklidu a stresu,
který mě čeká
Pozoruji s výrazem děsu..
Co když na kolena se složím
A už se nevstanu
Kdo pomůže mi vstát
Kdo vzpomene si,
Že já pomohla mu?
Kde načerpat sílu,
Když člověk umí jen brát?
Co trochu lásky darovat ….?
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (2)
Komentujících (2)