Pták Dodo
- Těší mě, pták Dodo z Mauricia
představil se mi ve snu
mám taky něco navíc já
na zádech, abych neklesnul
dolů k těm prachovkám na Zemi
jež vzájemně se přeskakují
Dodo s těmi kamikadzemi
nemá nic, z dračích slují
i když pranic lépe nelétá
jako míč vržen, padá
sháněje žrádlo jen přeplétá
nohama, křídla jsou vada
těla tvora vyhynulého
- těší mě, taky jsem exot
poslední, jenž usne u všeho
létání, vhod nebo nevhod
s ptákem Dodem jedno společné
mám - křídla (co chce, vidí)
pro světla v tmě nekonečné
já nevyhynul, lidi!
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)