Snad
Snad jsi zakletá,
snad jsi jen bezcitná,
dívko zaletná,
má noci bezesná.
Zabíjíš mě pohledem,
oživuješ dotekem,
miluji i nenávidím,
tebe i sebe,
lasku a faleš každý den.
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, kaktus, Kanzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)