Mé nevěstky
Proč je mou společnicí bolest?
Leháme společně do jediného lože
Jsme oba nazí v jednom nekonečném kole
Proč si to přeješ právě takhle řekni, Bože?
Do kola mezi nás zapletla se láska
Šílená bolest loukotěmi točí
Až křehké tělo lásky v mukách z toho praská
Sám viník jsem, když přihlížím v ten zločin
Když láska sténá bolestí
Pak teprv nejvíce je slyšet
Já ženich, ony nevěstky
Abych je přehlušil, smím křičet
Pak tady řveme jeden na druhého
Miluji bolest asi, lásce ubližuji
Den za dnem a až do soudného
Otupen bolestí už lásku nelituji
A tak ty dvě jdou spolu ruku v ruce
Je těžké pouze jedné pochváliti snahu
Když je pak polonahé potkáváte u cest
Ve společnosti zlodějů a vrahů.
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)