Ťukání do přístrojů ve večerních hodinách……
Lehce a pomalu,
až lenošivě
po krůčkách došlapuje
a sténá
po kapkách,
po okapech,
melodie, kde trumpeta
stává se růží a trním stoupá
dým
bleděmodrý
jako tvář utonulého
a banální obrázek monumentální stavby
tvoří tu správnou melancholii…
Komentáře (0)