Co když
když se směješ
tak se směji taky
to se potom krásné věci dějí
ale když pláčeš
tak slzy mé
nechají se vláčet
krásnou černou oblohou
věř v nás zůstanou
kam míří
musí se stáčet
to hříchy za to nemohou
vím,
že víckrát se už nestanou
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, PetTulak
Komentáře (1)
Komentujících (1)