Zlatej chlapec...vlastně všechny děti jsou zlatíčka
Očka jako pomněnky
v létě před bouřkou.
Rtíky jako malované
lesní jahodou.
Vlásky pěkné barvy slámy
když slunce si hraje,
tohle je můj zlatej chlapec
z pozemského ráje.
Ta očka se často smějí
slzy téměř nepouštějí.
A když přeci jednou
za čas,stačí říct jim
hodně nahlas....
zmizte hned pryč bebínka
pofouká vás maminka.
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, Liška76, valerie emilie, Maryje..., hybridka22, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)