Anotace: zajděte ...
Nespisovná čeština?? Spíše hovorová řeč! Ale ta mi opravdu nevadí... Používal ji např. i Kainar a spousta jiných...!! :)
26.12.2006 21:46:00 | Marketka3x3
vykreslil jsi krásný obraz, mám ze čtení tvé básně hezký dojem, jen mi vadí nespisovná čeština...
přeji krásné dny
22.12.2006 06:14:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Mno, jsem na "Karláku" celkem často ale takovou pekárnu tam teda neznám ;-)
21.12.2006 16:34:00 | kruppe