HLEDÁNÍ KLÁŠTERA hluchoněmých bratří
Nic se sice stále neděje
ale čtenář vtažen do děje
Hluchoněmí bratři
Verš jiný - ale jak se patří
Rozčílen - počítej až do tří
Kde nic
tu nic
tam nic
vedle nic
pořád nic
zase nic
stále nic
Co ty náš milý čtenáři
se zklamáním ve tváři
přidáš něco navíc
nebo také jen nic
PS
Možná že teď z něčí zlosti
budu zbaven svéprávnosti
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)