Jsem na Literu po dlouhé době a tohle je první co jsem četl. Dostala mě (přiznávám, že i moje oči...). ST...!
23.02.2012 19:51:31 | Zbunik
Pláču..opravdu po dlouhé době..je to pro mne luxus mít na pláč soukromí..proč srdce bolí..na bílém poli tvé srdce...nezbylo víc než..obojek v ruce..zkosené obilí stvoly pláčí komu teď kožich,packy zmáčí?
25.11.2011 10:20:43 | Liška76