To je typ veršovánky, který mi vždycky zvedne náladu.
Ačkoli medvědy já radši plyšové. :)
Škoda, že ti v druhé sloce pokulhavá rytmus.
10.01.2007 15:41:00 | retrivr
mě se zalíbila, i přes moje vegetariánství:)
k Tvé odpovědi, není 8 let jako 8 let...je to věkovej rozdíl:)
21.12.2006 18:12:00 | Trdlo