K čemu ???
Anotace: Věnuju všem budoucím i současným maminkám ..a vlastně všem kouzelníkům, co dokáží vytvořit život
Myšlenky plné síly
snad z rozmaru v dané chvíli
chtějí život jako lidský druh
a jako on mají svůj vlastní pud.
Když sny jsou jako loď,
plující na moři slov.
Vášnivé milování a opojení,
je duše a myšlenek propojení.
A nový život je tělo,
tak i snům se na svět chtělo.
Ožívají sny, ožívají jako děti
čisté od světa a jeho sněti.
Ale kdo mi odpoví?
Když po porodu je dítě chuchvalcem masa postříkané krví ..
A kdo mi zastřel zázrak ?
Když děti mé začal nepřítel od břich a k hlavě párat .
A kdo mi lhal celá staletí ?
Že mrtvé vrhy jsou každého své vlastní prokletí .
A kdo v přílivu potratové krve řekl stačí ?,
Je to málo na pohřeb, ale příliš mnoho na další...
Je to strašné prokletí...
Každý svůj k svému
a jeden k druhému
a hlavně sám k sobě
jsem svým snům snětí...
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (3)
Komentujících (3)