Jak se stává...
Zatloukat lež
kladivem bez švihu,
švihat nohama
do úkrytu (bez krytu).
Zazdít myšlenku
v úpadku znění,
zaspat věčnost
bez náhlého probuzení.
Zavařit situaci
do hor(s)ké stupnice,
odejít s nonšalancí
do studené lednice.
Tam zamrazit čas
na jednu vteřinu,
zakrýt duši tlustých bas,
ustlat jim notovou peřinu.
Pepřem ošálit zvídavé nosy,
nadechnout se zimy,
do díry vpadli zmrzlí kosi,
a sbíhavé vločky za nimi…
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Danga, borůfkovej shit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)