O studu
Anotace: Nestydova báseň s příznačným názvem "O studu".
Asi nemám ponětí o studu,
když dělám samou ostudu.
Jinak bych se choval zdvořile,
nepůsobil tolik nemile.
Chodil bych čistý a upraven,
nezíval, když jsem unaven.
Nikdy bych hlasitě nekrkal,
při vážném projevu nefrkal.
Kdybych nepil žádný alkohol,
nepoznám, co je to být na mol.
Byl bych v perfektní kondici,
netahal na sobě vopici.
Já přece tohleto všechno vím,
stejně se dle toho neřídím.
Poněvadž nevím nic o studu,
tak dělám jenom ostudu.
Chovám se opačně, než bych měl,
lépe bych to však neuměl.
S vizáží strašáka do zelí
chodí světem chalán nesmělý.
Myslí, že má svět na háku,
odmítá uvěřit opaku.
Třeba se jednou probudí,
ticho, ať ho nic nevzbudí !!!
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)