Armageddon
Anotace: první část je inspirována hudbou z Posledního mohykána, druhá část potom z Krále Artuše( Tell me now)
Stín v temnotách,
Ohně planou,
Vidím, co je slepé,
Skryté,
…
Stíny v údolí,
Zbroje kráčí,
Neznajíc míronosné anděly,
Zaslíbené,
…
Kde je mír?
Kde je svit?
Kde teče voda, jenž dá se pít?
V mlhách nejasností,
Spočívá,
…
Příšeří,
Tvůj dech mlhou šedou,
Ukrývá,
Mysl nepřítomnou,
V tajemství,
Zbývá jen den,
Vypukne mor,
Zaniká,
Život náš,
…
Svatý grál,
Okusí,
Krev rudou z růží,
Příšeří,
Děsí,
Vítr se zvedá,
Poslední soud,
Stigmata rvou hříšný lid,
Kardinál,
Nás opustí,
…
Před očima rychle mizí sen,
Tisíce vražd ve střepech ze skel,
Pro slzy tvé,
Třpytivé, Ráj,
Kapky tečou po oknech,
Bouře stále sílí,
A hřmí,
Usínáš,
V pochybnost,
…
Svatý grál,
Okusí,
Krev rudou z růží,
Příšeří,
Děsí,
Vítr se zvedá,
Poslední soud,
Stigmata rvou hříšný lid,
Kardinál,
Nás opustí,
…
V dešti stál,
V proudu vod,
Modlil se k Bohu,
Odpuštění,
Už nepřišlo
…
Komentáře (0)