ráje na "Zemi" ..?
višně a rum,
čokoláda
rozsvěcím duším lampičky
svědomí
úsměvem, pro tebe
-s věnováním do nebe-
jak se jen sluší..
-
a odměnou
bude mi sníh, co nezebe
a taky jiskřičky
(v očích mých
- i tvých)
roztříštím
plno lásky. a pochopení
na kousky čokolády
s odchodem bez placení
a nechám padat vodopády
za tohle,
budeme nechtěni
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)