Pomíjivost.
Tvá láska není má,
sežral ji času hlad,
už není ani tvá,
snad přijde jiná snad,
tvůj polibek byl můj,
tys hleděla si jeho,
poruč věčnosti: "Stůj!!!"
...proč nejsme páni všeho?
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: synanceia, Liška76, ota.pé
Komentáře (2)
Komentujících (2)