Anotace: Báseň není sama o sobě nic moc, ale jenom abych tady toho měla víc. Je z dubna, kdy jsme měli vymyslet do kulturního deníku tenhle typ básně - nevzpomenu si už jak se tomu říká, ale má začínat většina slov na totéž písmeno. Kdyžtak mi to napište.