ANDĚL
když slunce zapadalo,
tak mě napadalo,
že bych chtěla být andělem.
Perutě mít na těle
a pod svými křídly kráčet nocí
nebo tou tmou aspoň létat moci.
A když se pak setmělo
i andělům se zachtělo
zažít to, co v nebi není,
poznat všechna pozemská potěšení.
...ne anděl.
s tím pozemským života vírem
...jsem možná spíše
...netopýrem...
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, tato22, Liška76
Komentáře (2)
Komentujících (2)