Variace na Lítost
Denně naléhaje na rostoucí pýchu
ten, kdo nezná, je snadný terč
nutkání k vyznání šimrá v břichu
Co když však zůstanou neteční?
Radovat se dnes lze z cizích smutků
však nelehké je hledat zázemí
Najednou v tobě něco taje
a zvláštní pocit snese se
na tvé srdce - ta láska nekonečná je
Jak zaseje, také sklízí
při posledním dnu
nenech se zmást jinou vizí
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: KristianaAlexBrown, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)