svatozář
Anotace: probuďme se a mějme se rádi....:-)
Zraněná křídla perutí
spadla ti na klín,
jsou jako z olova
máš teď možná splín
jak probudit anděla...
Leží ti na hrudi
vyplašit jsi ho nechtěla...
Bohatí jsou chudí
láska a něha prý ho vzbudí
Vlásky má zlaté
od hvězdných září
Tak prosím
ať očistí nám duše
až probudí se tiše
a vzbudí
i nás...
Komentáře (0)