tak tohle jsem ještě nezažila u žádnýho literáka. Mám pocit, že Tě znám. Tvoje tvorba mi něco úplně moc připomíná, já to nechápu....Tvoje básně jaou jako by byly částečně o mě, anebo máš stejnou zmatenost jako já. Anebo znáš někoho, kdo je tak zmatenej jak já.
Každopádně dík za ten pocit
21.12.2006 21:14:00 | Trdlo