V doufání
Všech tužeb,
V zoufání
Bez důvodu,
V létání
Při zatajení
Tajných služeb,
V čekání
A odmítání
Bez východu,
V prolínání
Nás samých
Ve věcech daných
Či námi předepsaných,
V zaklínání
Vlastních přání
Skrytých ve vyznání
Při jejich tajném zasílání,
V procitání
Spojeného s osudem
Bájného prvoplánu,
V prosvítání
Vedeného průvodem
Světel pro záchranu,
V zasychání
Starých slzných ran,
V nalézání
Nového směru letu černo-bílých vran
Nastal čas vzít si zpět náš život