kdyz mi bylo 22
Anotace: Světu 2...
Sbírka:
Světu 3
Řekni všem, že dnes už nehraje!
Orchestr 21 hudebníků.
Že sbalili své nástroje,
vzpomínky ovací, poct a díků.
Řekni všem, že dnes už nehraje!
Nebude už žádné příště..
Mrzí nás abonentů výdaje
a že zbylo jen prázdné jeviště.
21 hudebníků dnes opustilo band,
v němž 21 let spolu hráli.
Ladies and gentlemen this is the end
včera naposled spolu se smáli.
Tak ještě než dojdete domů,
horkým čajem zahnat si zimu,
v hlavě Vám bude znít pár posledních tónů
skončených ve fortissimu...
Komentáře (1)
Komentujících (1)