Anotace: -
Na prstech
neustále
cítím vůni Tvojí
jsem plná představ
a bezduchého chtění
a i když dále
dny plynou
zcela přirozeně
po nocích
ztrácím se
a podléhám snění
dokud v podvědomí
zas necítím
Tvé
dlaně
…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?