Chci ti lhát
Ocelově leskle
V očích se zajiskří,
Stejně jako dnes,
Jako nazítří.
Dopisy - ty ušmudlané
Svazky.
Spálím do poslední věty.
Už neuvidíš na mém těle,
Lásko
Ani záchvěv vášně ani třes.
Nadprůměrně dobře
Jsem měla tu čest
Poznat tvou touhu
A pak jak jsi pust.
Hledět jen chvíli dlouho.
Ztratit ji z úst.
Snažit se k ničemu.
Vzít si ji zas.
Jen tak na oko zkusit,
Nestihnout jen tak na vlas.
A vlasy mám krátké,
Upřímnost nadevše,
Obzvlášť když můžeš pak
Lhát.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)