V zákulisí
Láska je oskarovým hercem.
Na plátně tančí lehce, až se tomu věřit nechce, požitkem je každá sekce.
Hraje scénář si s tvým srdcem a já nemusím být žádným vědcem abych porozuměl všem těm věcem...
Že já jsem jen posluchač a divák a ten herec pěkný křivák.
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)