Moc hezká báseň. Myslím, že kouzlo oné noci působí na všechny lidi a je jedno, jakého jsou vyznání...nebo bez vyznání.
22.12.2006 09:36:00 | Lucie Plocová
Krásně plynoucí rým, výborný rytmus. Přidala bych něhu (např. místo "pozdrav" dotyk apod.), vždyť Vánoce jsou přeci o lásce a něze.
22.12.2006 08:29:00 | Miskitka