tu už nejde o hru
ide o život
a stále hádžeš kocky tak
ako keby ti to bolo jedno
čo padne
žiadne pobozkanie ich pre šťastie
pofúkanie na čísla
ktoré chceš
aby padli
toto už nie je hra
a bojím sa,
že to ťažko chápeš
láska
tak prosím
hádž s rozumom
ak nechceš o nás prísť