U zrodu

U zrodu

Anotace: -

Rodící se hvězda v plynovém ocasu

galaxie vesměs zmizelé

extrémně samotná - není z řad komparzu

miliard hvězd, žádné ctitele

 

ztracená nemá, když usiluje o dech

třeba jen v náznacích fuze

termojaderné, byl-li by vznět v návodech

popsán, rád sám bych k obsluze

 

zážehu hvězdy snům zaasistoval

life v přímém přenosu odtud

a čtvrté skupenství do 3D zlisoval

brejknul news snem kdovíodkud

 

o protohvězdě jež hvězdou se stane

prvotní globule vzplane

rozzáří kůži z níž vítr zavane

veme vše pryč, Ty bdíš? já ne

 

 
Autor Petbab, 28.11.2011
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu hvězdičkám rozumíš...moc krásně napsaný:)

28.11.2011 11:29:48 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí